Блогът на Калоян

Как да сме успешни в сайт за запознанства

Ето ви една статия, която намерих преди малко, дано ви е полезна :)

 

Комуникацията чрез интернет заема все по-големи мащаби в нашето общуване, което превръща запознанствата на живо в табу за не малка част от човечеството. Дали този тип онлайн контакти са за добро, ще оставим историята да покаже, но нека видим какви са основните похвати, за да имате приличен успех във виртуалните срещи.

Според Карен Дикинсън, която работи в британския сайт за запознанства mysinglefriend.com, интернет пространството вече е абсолютен лидер спрямо останалите средства на общуване.

Това е и най-ефективният начин даден човек да разговаря (макар и от разстояние) с много повече представители на срещуположния пол, отколкото би му позволил дневният социален ритъм, който е запълнен предимно с работа.

Естествено и в този модел на дистанционно общуване има някое и други правило, за да се радвате на повече флиртове.

* Първото и най-важно условие е да създадете подходящ профил за вашата особа, който е написан по забавен начин, а не представлява скучен ферман от факти. Подплатете информацията в кратка форма и с достатъчно остроумна доза чувство за хумор, защото както при срещите на живо и тук началното впечатление е с доста силна тежест.

* След това идва ред и за визуализирането на вашия образ, който трябва да бъде подсилен с интересни снимки, в които показвате различни лица от вашия характер. Така че поредицата от пет снимки с еднакво и сковано изражение няма да ви донесат дивиденти. Старайте се да прикачите снимки от готино парти, такива, разкриващи ваше любимо занимание или хоби, и въобще кадри, на които си личи, че се наслаждавате на живота с пълна сила.

"Хората, отчитащи най-висок брой онлайн запознанства, са именно тези, показващи забавната страна от своето всекидневие. Проследете другите профили в конкретния сайт на регистрацията ви, за да направите съпоставка с вашия и да го обогатите с нещо уникално като например игра на думи от различни филми, с която да се отъждествите. Просто бъдете различни", съветва Дикинсън.

Надявам се да ви е полезно, приятели :)

http://www.edna.bg/kak-da/na-lov-za-liubov-4496191

 


Връзките - преди и след

Винаги ми е било непонятно следното нещо. Двама души се обичат и в един нещастен момент, нещо във взаимоотношенията им се променя и те, за добро или зло, се разделят. Това, което най-много ме изненадва е защо, след като 2-3 години (примерно) са си казвали всеки ден „обичам те“ изведнъж се превръщат в съвсем други хора и да говорят лошо един за друг!?

Според мен, правилното нещо в случая е, колкото и тежко единият да е наранил другия, двамата да се държат като големи хора, да се сбогуват и повече да не говорят каквото и да било за другия. Мисля, че това е най-достойната постъпка. Какво е Вашето мнение :) ?Wildcard SSL Certificates