админ: Съвети за сериозни запознанства

Съвети за сериозни запознанства

3 Фев 2015 час 15:12

Съвети за сериозни запознанства


Съветизасериознизапознанстваотексперти


Ако сте заинтересовани да се впуснете във връзка, която с времето може да доведе до по-сериозни взаимоотношения то Вие трябва да подхождате към всяка среща така, че да сте готови за такава по-сериозна връзка. Докато една по-лоша среща не би могла да влоши взаимоотношенията при една двойка, евентуално готови да направят по-сериозна крачка, то поредица от лоши запознанства(или срещи с дадения човек) могат да доведат до враждебност, подозрение и недоверие - все характеристики, които не изграждат стабилни основи в една сериозна връзка. Тези съвети за запознанства и срещи биха могли да Ви помогнат да изградите стабилна, комфортна и щастлива връзка още от самото начало.  • Бъдете честни с партньора си – ако нещо, което той/тя обича да прави на Вас не ви доставя удоволствие, по-добре им кажете и обяснете защо така, че те да Ви разберат. Така ще можете да се ориентирате към търсенето на други занимания, които ще доставят удоволствие и на двама ви.

  • Бъдете честни към партньора си относно Вас самите – винаги се обличайте, говорете и дръжте така, както Ви харесва на Вас. Ако наистина се интересувате от нещо повече от приятелство с дадения човек, то му дайте да Ви опознае такъв, какъвто сте. Не правете грешни илюзии за Вас самите, защото те могат да доведат до по-сериозни проблеми в бъдеще за неща, които на пръв поглед сега изглеждат незначителни и може да се наложи да коригирате после.

  • Ясно си изразете намеренията спрямо дадения човек. Докато Вие може и да се интересувате от сериозна връзка, то човекът до Вас може да иска да сте само приятели. Замислете се колко много главоболия може да Ви създадът тези разминавания за в бъдеще. Ако е така дали пък не е по-добре да потърсите друг човек, или сте готови на всичко да се борите за него/нея?

  • Опитайте се да излизате от време на време на по-осамотени срещи – такива, каквито ще покажат ясно дали се чувствате комфортно когато сте заедно насаме. Тиха вечер, гледайки филми или разходка в парка вечер, а дори и разделяне на задачи като покупки, могат да Ви дадат усещането за това как съвместния Ви живот би протекъл.

  • Дискутирайте и разрешавайте проблемите още с настъпването им, вместо да ги отлагате за по-късно. Много хора имат чувството и вярват, че проблемите ще се решат от само себе си, но това не е така. Човекът до Вас винаги ще си има едно на ум за случилото се и, независимо дали той/тя е прав/права, тяхната гледна точка явно е друга и вие заедно трябва да стигнете до решението.

  • Насладете се на връзката си. Не бързайте със сватбата, дори и на двама ви много да ви се иска. Опознайте се един-друг и се насладете на свободата на връзката, като в същото време изучете партньора си по-задълбочено. Ако ви е писано, то повечето време прекарано заедно ще се отплати в дългосрочен план


Keywords: сериозни,запознанства,seriozni zapoznanstva,любов,обич, връзки, сериозни запознанства
Сподели

Добави коментар

Гости нямат право на тази услуга. Моля, влезте.

Оценка

Вашата оценка: 0
Общо: 0 (0 гласове)

Wildcard SSL Certificates