Изненада или подарък за Свети ВалентинИзненада или подарък за Свети Валентин

админ

6 Ное 2014 час 13:22
От love.bgstart.net
Цитирам (админ * Nov 6, 2014 13:20)

Едни от най-хубавите подаръци за свети Валентин са оригиналните изненади. С малко въображение и усилие, този празник може да се превърне в истински разкош.
Ще ви предложим няколко атрактивни и елегантни идеи, с които може да изненадате своята половинка на св. Валентин.
1. Украса на стая – може да аранжирате някоя от стаите във вашият дом, като подредите множество малки свещи, а около тях листа от цветя (за предпочитане са червените рози). Препоръчваме ви и 2 стилни стъклени чаши с бутилка червено вино, които също може да украсите с червени ленти и аксесоари.
2. Песен – едва ли има човек, който не би останал очарован, ако неговата половинка му посвети специална песен, като подарък за Свети Валентин
3. Стих – ако все пак пеенето не ви се отдава, може да сътворите някой стих за своята любов, като за тази цел може да се използват и компютърни софтуери за съставяне на рими.
4. Кратка история с илюстрации – доста оригинален подарък за св. Валентин би била изработката на малка книжка с илюстрации, нещо като вълшебна приказка за вас и вашата половинка.
5. Кутия с късмети – може да украсите някоя кутия за бижута и в нея да поставите малки навити листчета със специални късмети, които да бъдат теглени всеки ден, за определен период от време.
Редактирано от админ 6 Ное 2014 час 16:49

админ

6 Ное 2014 час 13:22
Цитирам (админ * Nov 6, 2014 13:21)

Писнало ли ти е да търсиш подаръци за своята половинка за Св. Валентин и винаги да намираш едни и същи идеи. Е, изненадите като шоколадови бонбони, бижута, парфюм, плюшена играчка под формата на сърце, снимка в рамка сърце, книга роман, диск с романтична музика, торта, книжка с любовни послания и т.н., вече като че ли са се поизтъркали. Тук ти предлагаме някои по-нестандартни идеи или такива, за които хората по-рядко се сещат, но които определено ще зарадват приятно нея или него.

Заведи го/я в парка и там направи изненада
Идеи: ако времето е хубаво, можеш да отидеш по-рано в парка, да сложиш по дърветата някакви любовни стихове, послания, които искаш да подариш и да накараш любимия/ата да ги потърси, след което да се разходите. Може да помолиш и приятел, който тя/той не познава, да дойде и така съвсем случайно да й/му подари нещо просто така, което всъщност да бъде от теб.

Изпрати подарък, цветя по куриер
Идеи: в интернет има хиляди сайтове, от които можеш да поръчаш подарък или цветя за своя/та любим/а и да го изненадаш докато той/тя е на работа примерно. Това не е лоша идея, определено ще я/го зарадва приятно.

Стани рано сутринта и й/му направи любовна закуска в леглото
Идеи: ягоди, яйца на очи (сърца), препечена филийка под формата на сърце, капучино с нарисувано сърце от сметана, заленчуци или плодове нарязани като сърца, шоколад, палачинки и др.

Заведи я/го на вечеря в ресторант, в който досега не сте били
Идеи: първо се увери, че ресторантът е подходящ за Деня на влюдените. Опознай менюто, посъветвай се с приятели, които примерно са го посещавали или пиши във форумите, за да разбереш дали заведението е добро. Проучи и цените, за да не се изненадаш неприятно. Поинтересувай се какво обича той/тя да яде най-много. По време на вечерята може да й/му направиш малки сладки изненадки. Примерно предварително можеш да помолиш сервитьорите да вземат подаръка ти и да й/му го дадат по време на десерта или нещо такова.

Романтичната вечеря на свещи с хубава музика винаги е подходяща да изненада и ще зарадва него/нея
Идеи: за да бъде по-различна от обичайните вечери, тази може да я направиш на някое по-нестандартно място или някъде, където двамата ходите рядко, но пък много обичате. Свещите може да ги направиш сам/а с различни аромати, ястието също, но ако не ти се отдава, може да го купиш от любимия ресторант. Отново ако искаш помоли приятели за помощ и да я/го изненадаш в момент, който той/тя определено няма да очаква, защото ще мисли, че ти не си подготвен/а.

Покажи й/му, че я/го обичаш по нестандартен начин
Идеи: напиши навсякъде из къщата/апартамента, че я/го обичаш. Декорирай стаята със свещи и постави любовни стихове наоколо. Ако има вечеря, избери покривка със сърца, столовете ги покрий също с нещо подходящо за Св. Валентин. Ако има компютър наоколо, направи скрийнсейвъра по темата. Ако сте от повече време заедно, извади някакви стари неща, спомени от минали Св. Валентин дни. Скрий изненади на различни места из апартамента, но на такива, които знаеш, че той/тя ще види през вечерта.

Купи/направи накакъв подарък, който смяташ, че ще й/му хареса и го гравирай
Идеи: Ако изненадата/подаръкът е направен/а от теб, още по-добре. Тя/той ще види, че си се погрижил да я/го зарадваш. Ако е гравиран с някакво послание или датата с "Обичам те", той/тя ще го хареса много.От teenproblem

Wildcard SSL Certificates